Imprenta Grafi Car en Barcelona - Impresión Offset - Impresión digital - Artes gráficas

Imprenta Grafi Car - Impresión digital - Impresión offset - Imprenta en BarcelonaImpremta a Barcelona des de 1935

Experts en impressió offset, digital i arts gràfiques

Oferta flash en catàlegs!

5% de descompte fins el 12 de juliol

Aprofita la nostra oferta en impressió de catàlegs fins al 12 de juliol de 2019.
El descompte s’aplicarà sobre el preu de la impressió (maquetació no inclosa).

Experts en impressió a Barcelona

Som una impremta a Barcelona amb gairebé un segle de trajectòria oferint tot tipus de serveis d’impressió: impressió ofset, impressió digital i arts gràfiques. Gràcies a la nostra llarga experiència com a empresa gràfica podem oferir-te el millor assessorament perquè el teu producte imprès s’ajusti perfectament a les teves expectatives i necessitats, ajustant-se alhora al teu pressupost i temps de lliurament.

Per això et convidem a conèixer el nostre catàleg de productes perquè descobreixis totes les possibilitats que t’oferim a través dels nostres serveis d’impressió a Barcelona. En el nostre blog podràs trobar algunes recomanacions per imprimir, algunes tècniques d’impressió que dominem, exemples dels nostres treballs i fins i tot consells sobre quin tipus d’impressió és més adequat per al teu projecte. També t’oferim idees perquè puguis crear els millors dissenys originals. Com treballem amb impressió digital i impressió ofset, estem segurs que podem aconseguir el que estàs buscant.

A Impremta GrafiCar podràs crear els teus productes impresos tal com els havies imaginat, perquè la nostra experiència, el coneixement del negoci i les màquines que utilitzem ens permeten treballar amb moltes tècniques d’impressió i infinitat de materials. Si necessites targetes, llibres, catàlegs, etiquetes, flyers, pots comptar amb nosaltres. També treballem amb grans volums, així que no dubtis si el que necessites és papereria per a la teva empresa o grans tiratges. Fins i tot si estàs buscant alguna cosa que no trobes en el nostre portfoli, truca’ns i segur que podem ajudar-te.

Els nostres clients
La confiança dels nostres clients és el més important
Call Now Button932 262 475