Imprenta Grafi Car en Barcelona - Impresión Offset - Impresión digital - Artes gráficas

Imprenta Grafi Car - Impresión digital - Impresión offset - Imprenta en BarcelonaImpremta a Barcelona des de 1935

Experts en impressió offset, digital i arts gràfiques

Experts en impressió a Barcelona

Som una impremta a Barcelona amb gairebé un segle de trajectòria oferint tot tipus de serveis d’impressió: impressió ofset, impressió digital i arts gràfiques. Gràcies a la nostra llarga experiència com a empresa gràfica podem oferir-te el millor assessorament perquè el teu producte imprès s’ajusti perfectament a les teves expectatives i necessitats, ajustant-se alhora al teu pressupost i temps de lliurament.

Per això et convidem a conèixer el nostre catàleg de productes perquè descobreixis totes les possibilitats que t’oferim a través dels nostres serveis d’impressió a Barcelona. En el nostre blog podràs trobar algunes recomanacions per imprimir, algunes tècniques d’impressió que dominem, exemples dels nostres treballs i fins i tot consells sobre quin tipus d’impressió és més adequat per al teu projecte. També t’oferim idees perquè puguis crear els millors dissenys originals. Com treballem amb impressió digital i impressió ofset, estem segurs que podem aconseguir el que estàs buscant.

A Impremta GrafiCar podràs crear els teus productes impresos tal com els havies imaginat, perquè la nostra experiència, el coneixement del negoci i les màquines que utilitzem ens permeten treballar amb moltes tècniques d’impressió i infinitat de materials. Si necessites targetes, llibres, catàlegs, etiquetes, flyers, pots comptar amb nosaltres. També treballem amb grans volums, així que no dubtis si el que necessites és papereria per a la teva empresa o grans tiratges. Fins i tot si estàs buscant alguna cosa que no trobes en el nostre portfoli, truca’ns i segur que podem ajudar-te.

Els nostres clients
La confiança dels nostres clients és el més important
932 262 475