This post is also available in: esEspañol

Impremta GrafiCar - Impressió Offset - arts gràfiques - impressió digital

Impremta GrafiCar

La teva impremta a Barcelona

Impressió offset, digital i Arts gràfiques

Experts en impressió offset i digital a Barcelona

Impremta GrafiCar és una impremta a Barcelona amb gairebé un segle de trajectòria oferint tot tipus de serveis d’impressió: impressió ofset (offset), impressió digital i arts gràfiques.

Gràcies a la nostra llarga experiència com a empresa gràfica podem oferir-te el millor assessorament perquè el teu producte imprès s’ajusti perfectament a les teves expectatives i necessitats, ajustant-se alhora al teu pressupost i temps de lliurament.

Per això et convidem a conèixer el nostre catàleg de productes perquè descobreixis totes les possibilitats que t’oferim a través dels nostres serveis d’impressió a Barcelona. En el nostre blog podràs trobar algunes recomanacions per imprimir, algunes tècniques d’impressió que dominem, exemples dels nostres treballs i fins i tot consells sobre quin tipus d’impressió és més adequat per al teu projecte. També t’oferim idees perquè puguis crear els millors dissenys originals. Com treballem amb Impressió Digital i Impressió Ofset, estem segurs que podem aconseguir el que estàs buscant.

Comptem amb les millors màquines, tipus de tinta i paper per oferir-te gran varietat de possibilitats: efecte vintage, estampats, encunyats, enquadernacions de molts tipus, relleus i molt més.

Per això a Impremta GrafiCar podràs crear els teus productes impresos tal com els havies imaginat, perquè la nostra experiència, el coneixement del negoci i les màquines que utilitzem ens permeten treballar amb moltes tècniques d’impressió i infinitat de materials. Si necessites targetes, llibres, catàlegs, etiquetes, flyers, pots comptar amb nosaltres. També treballem amb grans volums, així que no dubtis si el que necessites és papereria per a la teva empresa o grans tiratges. Fins i tot si estàs buscant alguna cosa que no trobes en el nostre portafolio, truca’ns i segur que podem ajudar-te.

La fidelitat dels clients avala la nostra professionalitat, perquè aconseguim resultats òptims en impressió digital i en impressió ofset a Barcelona, i aconseguim que obtinguis el millor resultat amb el teu disseny, que és l’objecte final de les arts gràfiques. Estarem encantat d’ajudar-te!

Els nostres clients
La confiança dels nostres clients és el més important