Imprenta Grafi Car - Tarjetas de visita personalizadas barcelona - Tarjetas troqueladas en Barcelona - troquelado alta definición en Barcelona - troquelado láser en barcelona

Targetes de visita

Coneix la nostra gamma de targetes de visita, i de fidelització en PVC

Si vols un estil clàssic o elegant, un trencador i impactant, un estil divertit o una cura estilo vintage, pots comptar amb nosaltres

Targetes de visita simples

Les targetes de visita més senzilles es poden imprimir per una cara per a la informació de contacte bàsica, o per les dues cares per a afegir més informació, un pla i fins a un codi QR.

Un acabat que dóna resistència i un toc especial: el plastificat.

La grandària estàndard i més pràctic perquè cap en tots els targeters és el de la targeta de crèdit: 85 x 54 mm, la cartolina estàndard és estucada mat blanca de 300 o 350 gm2.

Consulti també les cartolines texturades especials.

Targetes dobles

Targetes-carnet plegades amb una fenedura central. Aquestes targetes són pràctiques per a establir hores de visita o simplement per a una informació ampliada en un format més original.

Targetes amb codi QR

De forma opcional, podem generar un codi QR, que permet deixar d’haver d’introduir dades de forma manual en els telèfons mòbils o tablets i estableix una connexió instantània amb el vincle que hàgim configurat, per exemple el pla de situació de la teva empresa o la web o bé permetria a l’usuari obtenir les dades de contacte per a ser inserits en la guia amb un clic.

Targetes amb termorrelleu

Impreses en sistema offset, quan la tinta líquida està fresca s’impregna d’un producte, es passa per un forn de calor i la tinta s’infla.

És un efecte atractiu perquè afegeix a la imatge la sensació del tacte. No fan falta gravats.

Impremta GrafiCar - Letterpress - Tipografia - Letterpress o Tipografia - Embossing
Impremta GrafiCar - targeta termorelleu

Targeta amb letterpress o impressió tipogràfica

Una placa en relleu pressiona contra el paper. Aquest procés, anomenat “letterpress” o impressió tipogràfica, és el passat de la impremta moderna. Fa gairebé 500 anys, aquesta era l’única tècnica d’impressió. Avui dia, el caràcter de fusta o plom ha estat reemplaçat per un gravat. El suport ha de ser especialment gruixut, de manera que l’efecte és un sotarrelleu que dóna un toc “vintage” a la targeta. És la tendència actual!

Targetes amb relleu sec, gofrades o altrelleu

L’altrelleu és un efecte aconseguit amb impressió tipogràfica, de manera que s’aconsegueix relleu sense tinta en la zona triada, mitjançant un gravat de zinc i un contramolde de plàstic. Cal tenir en compte que l’altrelleu també afecta al dors de la targeta, tret que donem un acabat de contracolat amb una altra cartolina.

Impremta GrafiCar - Targetes de presentació - Targetes de visita - targetes stamping calenta i digital - Targetes de presentació en l'Eixample de Barcelona - Targetes de visita personalitzades per a la teva empresa
Impremta GrafiCar - Targetes de presentació personalitzades - Targetes de visita - Stamping or digital

Targeta amb vernís selectiu 2D i 3D

El vernís UVI-brillant sobre plastificat mat en les zones que es volen destacar dóna un aspecte de luxe a les targetes.

Prova el nostre nou vernís brillant amb relleu en 3D, un efecte espectacular!

Impremta GrafiCar - Vernís brillant 3D a Barcelona
Impremta GrafiCar - targetes de presentació - Targetes de visita - Gofrades - Relleu sec - Alt relleu

Targetes amb stamping calent o digital

El stamping or o plata dóna un impacte visual excepcional. Ideal per a targetes de joieria o per a donar un toc de distinció en les targetes de restaurants.

Prova el nou servei d’estampació digital amb més tons metal·litzats; l’estampació digital metal·litzada no requereix gravat, la qual cosa permet realitzar a partir de 200 targetes o fulls de mà amb un cost inicial menor. Aquesta tècnica a més permet l’aplicació de vernís 3D damunt del metal·litzat.

Targetes encunyades

Personalitza la forma de la teva targeta de visita des de 200 unitats a preus raonables gràcies a l’encunyació digital.

Podem encunyar tant una forma simple com formes molt complexes amb encunyat làser d’alta definició.

Targetes en paper de pedra

Paper fet de pedra, produït sense arbres, sense aigua, sense clor i sense químics contaminants. Per a la seva fabricació no es requereix talar ni un sol arbre, ni usar una gota d’aigua o clor. A més, consumeix un 50% menys de C02 que el paper convencional. És impermeable i molt resistent.

Impremta Grafi Car a l'Eixample de Barcelona - Targetes de visita personalitzades - Targetes encunyades - encunyat alta definició - encunyat làser

Targetes PVC de 400 o 500 micres

Ideal per a targetes VIP o de soci.

Personalitzades amb els camps variables a partir d’un excel.

Targetes Imant

Una forma de comunicació pràctica i divertida. Les targetes de visita amb imant són un recurs molt útil per a professions com a electricistes, lampistes, telèfons d’urgències i molt més, perquè els seus clients els tinguin accessibles en la seva nevera.

targeta PVC Barcelona