Imprenta Grafi Car - Servicios de impresión en Barcelona - Conoce nuestros servicios de impresión - Impresión offset y digital en Barcelona

Serveis d'impressió a Barcelona

A Impremta Grafi Car tenim tots els serveis d'impressió que necessites

Serveis d’impressió a la teva mida

Si després de veure’ls creus que no trobes el que necessites, posa’t en contacte amb nosaltres.

El nostre objectiu és que aconsegueixis que el teu projecte es faci tangible, i s’adapti perfectament a les teves necessitats, expectatives i pressupost.

 • Impressió offset

  carta de colores pantone

  És el mètode d’impressió indicat per a grans tiratges de volum per qualitat, rapidesa i cost. La impressió offset (impressió òfset) et permetrà aconseguir la màxima qualitat mitjançant l’ús de tintes planes pantone o de quatricromía, sistema adequat quan es es busca un color molt personalitzat o es necessita alta producció. També admet pigments metal·litzats i fosforescents.

  En el procés d’òfset s’utilitzen planxes generades mitjançant CtP (computer to plate) a partir d’un arxiu pdf en alta resolució i tintes líquides.

  Molts colors pantone es poden reproduir sense problemes en cmyk, però és millor revisar-ho perquè alguns tons no queden tan nets com fets amb la tinta directa líquida (els tons taronges i alguns violetes són molt vistosos en tinta directa).

 • Impressió digital

  Imprenta GrafiCar Barcelona - maquina digital - Impresión digital barcelona

  Comptem amb impressores digitals per a tiratges curts amb qualitat professional i preus econòmics. La impressió digital sempre es realitza amb tòner en cmyk (la barreja de 4 colors: cian, magenta, groc i negre). També podem imprimir amb tinta blanca, sobre cartolines fosques.

  Imprimim en alta resolució, per la qual cosa la impressió en petites quantitats de flyers, catàlegs targetes, carpetes i llibres ja no és un problema, amb un resultat de qualitat pràcticament igual que la de l’òfset.

 • Enviaments mailing

  Imprenta GrafiCar - servicios de impresión en Barcelona - mailing en Barcelona - Productos impresos en Barcelona - envíos mailingSi el que necessites és marcar la diferència i utilitzar un suport físic per arribar als teus clients, pleguem, ensobrem, etiquetem o personalitzem els teus sobres a partir d’una base de dades i si ho desitges ho dipositem en correus. Tant el contingut com el sobre són totalment personalitzables.

 • Maquetació

  Dissenyem qualsevol format: targetes de visita, formularis, albarans i factures, tríptics, revistes, etiquetes adhesives, flyers, llibres i molt més.

  Si tens clara la teva idea, nosaltres la concretem de manera professional, et presentem el projecte en pdf i fem les correccions necessàries fins que el treball està preparat per imprimir. Tindràs la seguretat que no hi haurà sorpreses en el resultat imprès, perquè el projecte haurà estat maquetat des del principi per professionals.

 • Manipulats i acabats especials

  Imprenta GrafiCar - Papelería para empresa - posavasos personalizados - Nuestros servicios de impresión - Manipulados y acabados especiales

  Realitzem tot tipus de manipulats: tall, plegats, fendits, relleus, enquadernacions, trepat, encunyat convencional i digital, laminats, estampació —stamping— en calent o digital, etc.

Call Now Button932 262 475