Servicios de Impresión digital barcelona

Impressió digital a Barcelona

Impremta digital a Barcelona

Serveis d’impressió digital a Barcelona

Impremta digital a Barcelona

A Impremta GrafiCar et podem ajudar a conèixer què solucions s’adapten millor al que necessites mitjançant la varietat de possibilitats que es poden donar dins dels serveis d’impressió digital.

Gràcies a les nostres impressores digitals podem oferir-te qualitat professional i preus econòmics per a tiratges curts. La impressió digital sempre es realitza amb tòner en cmyk (la mescla de 4 colors: cian, magenta, groc i negre).

Imprimim en alta resolució, per la qual cosa la impressió en petites quantitats de flyers, catàlegs, targetes, carpetes i llibres ja no és un problema, amb un resultat de qualitat pràcticament igual que la de l’òfset.

Impressió digital

Al sistema d’impressió digital cada vegada s’amplia més la varietat de tipus de materials, perquè estan sortint nous equips que no escalfen tant el material en fondre el tòner ultrafi, però el gran avantatge de la impressió digital és que permet un nivell de personalització de les impressions mai aconseguit fins ara, així com incloure dada variable (la personalització de cada exemplar del tiratge).

Gràcies a la possibilitat de la dada variable la impressió digital resulta útil per a la impressió de papereria d’empresa com a sobres, circulars, o carnets identificatius.

Un altre dels seus avantatges és que en treballar amb tintes poc denses, aquestes s’assequen immediatament i permeten obtenir el resultat ràpidament.

La impressió digital permet imprimir directament de l’arxiu electrònic al paper. Això es pot fer mitjançant dos aparells:

 

  • Impressora d’injecció de tinta:

S’emeten gotes de tinta des d’un capçal d’impressió que no arriba a tocar el paper. És la forma més popular d’impressió ja que aquest és el sistema que utilitzen la majoria de les impressores domèstiques.

  • Impressora làser (tòner):

La impressora làser utilitza un sistema d’atracció electrostàtica (magnetografía) que permet que una pols fina imantada (tòner) de color es quedi enganxada al paper gràcies a l’acció del làser.

La pols que no s’utilitza passa a un altre dipòsit (dipòsit de tòner residual) gràcies a un tallant.

Quan volem fer una impressió amb diversos colors s’utilitzen quatre tòners (CYMK – Cian, Magenta, Yellow o Groc i Key o Negre).

En el sistema d’impressió digital cada vegada s’amplia més la varietat de materials, perquè estan sortint nous equips que no escalfen tant el material en fondre el tòner ultrafino. Hi ha materials sintètics que donen gran qualitat d’impressió i que utilitzem molt per a dorsals esportives o cartes de restaurant que requereixen pel seu ús més resistència. O adhesius de vinil transparent, impresos en mirall i opacats amb tinta blanca per darrere per enganxar per l’interior d’un aparador.

932 262 475