Imprenta Graf Car - talonario autocopiativo personalizado en Barcelona

Talonaris autocopiatius, blocs

Blocs, talonaris autocopiatius, carpetes amb el teu logotip, qualsevol cosa que et calgui per a la teva empresa

Talonaris autocopiatius per a albarans, blocs de tot tipus, notes de comandes, papereria per a la teva empresa, totalment personalitzada amb els teus color corporatius

Talonaris autocopiatius i Blocs

Adquireix a Impremta GrafiCar els teus blocs d’entrades, blocs de notes encolats i talonaris personalitzats per a la teva empresa. Pots incorporar el teu logotip corporatiu. Tota la papereria que necessitis la pots comprar i personalitzar amb nosaltres. Consulta el catàleg de talonaris de jocs autocopiatius, albarans trepats, factures, rebuts, comandes i talonaris numerats i amb matriu.

Blocs encolats

Bloc de notes pautat, en paper normal de 80-90 gm2, personalitzat amb el teu logotip, o en paper copiatiu per a formularis.

Talonaris o jocs autocopiatius

Aquest tipus de talonari és ideal per a factures, albarans, comandes… Es poden trepar i numerar. Original més còpies de colors. Disponibles en jocs autocopiatius independents, opció econòmica i útil per portar damunt pocs formularis.

 

Impremta Graf Car Barcelona - talonari autocopiatiu personalitzat a Barcelona

Talonaris per a entrades, sorteigs o rebuts

Talonaris amb matriu trepats, i amb tants numeradors com sigui necessari. Ideals per a loteries o entrades. Entrades amb tinta de seguretat UV.