Imprenta Grafi Car - Expertos en productos impresos en el Ensanche de Barcelona

Experts en impressió a Barcelona

Gairebé un segle oferint els millors productes d'impressió a Barcelona

Experiència i tecnologia en impremta

Impremta GrafiCar és una empresa gràfica amb gairebé un segle d’experiència i una gran trajectòria en impressió de tot tipus d’arts gràfiques, impressió òfset i impressió digital a Barcelona.
Realitzem encunyat, trepat, acabats especials, manipulats i una àmplia varietat de enquadernats. T’aconsellarem perquè puguis fer realitat les teves idees en objectes de gran valor artístic que podràs convertir en originals regals d’aniversari, o calendaris amb fotos personalitzades. Opta per un toc vintage amb el nostre baix relleu. També pots donar-li a la teva empresa un aire formal i corporatiu a través de talonaris personalitzats, sobres, segells o elegants targetes de visita amb vernís amb relleu 3D, utilitzant el teu logotip corporatiu.
Per això et convidem a conèixer el nostre catàleg de productes, descobriràs totes les possibilitats que podem oferir-te mitjançant els nostres serveis d’impressió.
Gràcies a la nostra llarga experiència gaudiràs del millor assessorament perquè el teu producte imprès s’ajusti perfectament a les expectatives i necessitats, ajustant-se a la vegada al teu pressupost i temps de lliurament.
La fidelitat dels clients avala la nostra professionalitat, perquè aconseguim resultats òptims en impressió i fem que assoleixin el millor resultat amb el seu disseny, l’objectiu final de les arts gràfiques.

Call Now Button932 262 475