Impremta GrafiCar a l'Eixample de Barcelona - Impressió en relleu - Termorrelleus - Relleu sec - Vernís brillant 3D - Letterpress - Tipografia - Letterpress

Impressió en relleu

Termorrelleu – Alt relleu, Baix relleu o Letterpress (Tipografia) – Vernís brillant 3D
Minerva Heidelberg de aspas

Letterpress o Tipografia, l’efecte vintage

És el sistema tipogràfic antic: un gravat de relleu s’entinta i es pressiona sobre el paper o la cartolina de manera que queda una petjada palpable. Utilitzem la nostra Minerva Heidelberg, que després de més de 60 anys, encara dóna un bon servei!

Impremta GrafiCar - Letterpress - Tipografia - Letterpress o Tipografia - Embossing

Relleu sec

També anomenat gofrat o embossing, és un efecte aconseguit amb impressió tipogràfica, de manera que s’aconsegueix relleu sense tinta. És el sistema amb el qual s’imprimeix el Braille. Dóna un toc molt especial a un logotip. Mitjançant un gravat de zinc s’exerceix pressió sobre la cartolina, amb el que per l’anvers sobresurt la imatge gravada i pel revers la cartolina queda enfonsada a la zona del relleu.

termorrelieve

Termorrelleus

El termorrelleu és una tècnica d’impressió en relleu que requereix ser processada en sistema offset de tinta líquida. Quan la tinta està encara fresca s’impregna d’un producte en pols, es passa per un forn de calor i d’aquesta manera la tinta s’infla.

És un efecte atractiu perquè afegeix un toc de distinció i és cridaner al tacte. No necessita confecció de gravats metàl·lics.

Impremta GrafiCar - Vernís brillant 3D a Barcelona

Vernís brillant 3D

Vernís transparent en relleu.

El vernís brillant 3D és una tècnica d’impressió en relleu mitjançant una reserva de vernís brillant i 3D sobre un paper o cartolina plastificat mat. Sobre fons negre dóna un efecte espectacular.

Call Now Button932 262 475