Impremta GrafiCar - serveis d'impressió - mailing - Productes impresos

Enviaments mailing

Enviem sobres amb circular als teus clients

Servei d’enviaments mailing

A Impremta GrafiCar ens posem a la teva disposició perquè puguis arribar sense esforç als teus clients. El nostre servei d’enviaments mailing et faran la vida més fàcil.

Un suport físic marca la diferència, i nosaltres ens encarregarem de plegar, ensobrar, etiquetar o personalitzar els teus sobres a partir d’una base de dades.

Gràcies als nostres serveis d’impressió ófset i impressió digital a Barcelona podem personalitzar totalment cada sobre, per la qual cosa tindràs la possibilitat d’enviar un sobre individualitzat per a cada client amb el logotip de la teva empresa o amb les teves pròpies etiquetes. Tria acuradament el paper i el format que vols utilitzar, podem encunyar, aplicar termorrelleu i un munt de tècniques d’impressió perquè tinguis alt nivell de diferenciació. Amb els nostres serveis d’impressió aconseguiràs que els teus clients s’enrecordin de tu.

Consulta sobre el nostre servei d’enviaments mailing. Nosaltres ens encarreguem de deixar-ho a Correus, així tu solament hauràs de preocupar-te de donar-nos un bon disseny, la teva base de dades, i nosaltres fem la resta!

932 262 475