This post is also available in: Español (Spanish)

Impremta GrafiCar - Impressió Offset - arts gràfiques - impressió digital

Impremta GrafiCar

Gairebé un segle oferint els millors productes d'impressió a Barcelona

Impressió òfset – Impressió digital – Arts gràfiques

Experts en impressió òfset, digital i arts gràfiques

Impremta GrafiCar és una empresa gràfica amb gairebé un segle d’experiència i una gran trajectòria en impressió de tot tipus d’arts gràfiques, impressió òfset i impressió digital a Barcelona.

Realitzem encunyat, trepat, acabats especials, manipulats i una àmplia varietat de enquadernats. T’aconsellarem perquè puguis fer realitat les teves idees en objectes de gran valor artístic que podràs convertir en originals regals d’aniversari, o calendaris amb fotos personalitzades. Opta per un toc vintage amb el nostre baix relleu. També pots donar-li a la teva empresa un aire formal i corporatiu a través de talonaris personalitzats, sobres, segells o elegants targetes de visita amb vernís amb relleu 3D, utilitzant el teu logotip corporatiu.

Per això et convidem a conèixer el nostre catàleg de productes, descobriràs totes les possibilitats que podem oferir-te mitjançant els nostres serveis d’impressió a la ciutat de Barcelona.

Gràcies a la nostra llarga experiència gaudiràs del millor assessorament perquè el teu producte imprès s’ajusti perfectament a les expectatives i necessitats, ajustant-se a la vegada al teu pressupost i temps de lliurament.

La fidelitat dels clients avala la nostra professionalitat, perquè aconseguim resultats òptims en impressió i fem que assoleixin el millor resultat amb el seu disseny, l’objectiu final de les arts gràfiques.

Els nostres clients
La confiança dels nostres clients és el més important
Clientes impremta a barcelona - pilma
Clients impremta a barcelona - nacex
Clients impremta barcelona - mobles la fàbrica
Clients impremta a barcelona - mattel
Clients imprenta a barcelona - dupont