En aquesta entrada ens agradaria compartir alguns blogs especialitzats en tipografia.

En entrades anteriors també havíem citat algun blog interessant sobre aquest tema, però donada la importància de la tipografia creiem que mereix en si una entrada.

La paraula tipografia deriva dels tipus, o petjades, peces metàl·liques que s’aplicaven sobre l’objecte d’impressió per plasmar les lletres.

Amb l’àmplia difusió del format blog i la quantitat d’eines per al disseny gràfic, han proliferat ràpidament les pàgines destinades a ensenyar productes originals perquè puguis distingir-te.

Un dels aspectes més desenvolupats és la tipografia. Actualment una tipografia elegant o impactant és un dels factors determinants perquè els nostres dissenys cridin l’atenció. La necessitat de tenir un bon SEO força als dissenyadors a oferir continguts rellevants en text, motiu pel qual la tipografia ha guanyat terreny.

La tipografia, com la resta del disseny, dóna una informació molt valuosa sobre la nostra marca. Això cobra especial importància en alguns formats impresos com les targetes de presentació, en els quals el disseny es redueix a un petit text i un logotip.

La varietat és enorme i segur que moltes us encanten per als vostres projectes. Poc més cal explicar sobre les següents pàgines. Algunes són molt conegudes. Esperem que les gaudiu.

 

Imprenta GrafiCar - Blog - las mejores tipografías

http://fontpair.co/

 

Imprenta GrafiCar - blogs de tipografías

http://www.typetoken.net/

 

Imprenta GrafiCar - blog

https://try.typography.com/

 

Imprenta Graficar - blog tipografía - Friendsoftype

http://friendsoftype.com/

 

Imprenta GrafiCar - Dafont.com - blogs de tipografías

http://www.dafont.com/es/

 

Imprenta Graficar - blog tipografía - tipografías

https://www.tipografias.org/