D’altres especialitats d’impressió a Barcelona

Imprenta Grafi Car - Relieves - Termorrelieves

D’altres especialitats

Som experts en personalització de productes d'impressió i papereria

Fes-te posagots atractius i cartes sorprenents pel teu restaurant. Necessites un segell autotintable pel teu negoci. En tres dies el tindràs!

Especialidades

Sorprèn els teus clients amb sotagots personalitzats i cartes de restaurant especials, o targetes fetes en paper de pedra amb el teu logotip. Pots crear segells amb el logotip de la teva empresa, arxivadors i molt més!

Sotagots personalitzats

En cartolina absorbent especial, és adequat per a bars i restaurants. Ideal per sorprendre els teus clients i (para sorprender a tus clientes y) demostrar la teva originalitat amb un gran disseny sobre el qual posar les teves copes.

Segells per a oficina

Impremta GrafiCar - segells per a empresa - Papereria corporativa - carpetes amb logotipo - imagte d_empresa - Papereria personalitzada

Segells autotintables per a oficina, en diversos colors de tinta. També datadors i multicolor. Si necessitar donar-li a la teva oficina un aire corporatiu i distingit, no dubtis a utilitzar els nostres segells per a oficina.

Sellos autotintables para oficina, en varios colores de tinta. También fechadores y multicolor. Si necesitar darle a tu oficina un aire corporativo y distinguido, no dudes en utilizar nuestros sellos para oficina.

Targetes en paper de pedra

Producte similar al paper, fet de carbonat càlcic i polietilè, impermeable i molt resistent. La seva fabricació no requereix talar arbres, ni usar aigua o clor i consumeix un 50% menys de C02 que el paper.

Papereria corporativa

Arxivadors personalitzats per a advocats, carpetes arxivadores tancades amb imants, fermalls o velcro. Personalitzades amb la marca de la seva empresa, amb la possibilitat d’utilitzar el seu logotip corporatiu.